De eikensingel home page desktop
De eikensingel Home page mobile

Fietsen op de Veluwe

Uren heerlijk fietsen zonder iemand tegen te komen. Gewoon fietsen, met elektrische ondersteuning of mountainbiken. Dat is absoluut mogelijk op de Veluwe.

Er is op de Veluwe namelijk een te gek Fietsknooppuntensysteem, wat het navigeren gemakkelijk maakt en het mogelijk maakt snel zelf een route te plannen. Met of zonder leuke wetenswaardigheden in de buurt. Ontdek de goed onderhouden fietspaden die je voeren naar prachtige heidevelden, zandvlaktes en bosgebieden.

EN vergeet de Veluwse Dorpjes niet. Stap er even af en ga op zoek naar Streekproducten (leuk als kado).

Fietsknooppuntennetwerk De Eikensingel ligt vlakbij de route van knooppunt 60 naar 62. Hierdoor is De Eikensingel aangesloten bij het Fietsknooppuntensysteem op de Veluwe. U kunt altijd weer uw weg terug vinden naar ons park.

Via http://www.route.nl/ (ook in app-vorm te verkrijgen) kunt u thuis leuke routes samenstellen om bij ons te komen fietsen.De fietsroutes bestaan voornamelijk uit knooppunten en dat geldt ook voor de wandelroutes daar waar het knooppuntennetwerk beschikbaar is. Deze routes nemen je mee op ontdekkingstocht door de mooiste natuurgebieden en toeristische plaatsjes in  Nederland.

De routes wijzen u de weg door de bossen en over heidevelden  en zandverstuivingen en door historische dorpen en culturelesteden Stap af bij de mooiste fietscafes, gezellige hotels, goede restaurants en vele andere bijzondere  en mooie locaties die route.nl voor je heeft geselecteerd. Hier kun je de benen strekken en onder het genot van een hapje en drankje genieten van de omgeving.