Houd er rekening mee dat de overheidsmaatregelen tegen corona kunnen worden verlengd en kunnen veranderen.

Op het park hebben wij een wel heel bijzonder zwembad laten plaatsen. Heeft u wel eens gedobberd in een zwemspa? Dit is uw kans! De zwemspa kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Uiteraard is het heerlijk om in het verwarmde water te relaxen, maar je kunt er ook tegen de stroming in zwemmen.De zwemspa is uitgerust met een stromingsinstallatie.

U kunt het zo gebruiken voor massage en hydrotherapie. Maar voor wie niet zozeer op zoek is naar rust en kalmte, biedt het zwembad de uitgelezen mogelijkheid voor een intensieve training. U zet eenvoudig de stroominstallatie aan, op de door u gewenste sterkte, en u kunt naar hartenlust tegen de stroom inzwemmen. Hoewel u zich niet verplaatst, is de training net zo efficiënt, als zwom u flinke afstanden. Doordat u direct het effect van uw bewegingen voelt, is het zwemmen in een stroombad uitermate geschikt om uw zwemslag te perfectioneren.
Uiteraard is de zwemspa ook geschikt voor aquajogging. Zo komt een echte sporter ook aan zijn/haar trekken. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat wij u, op verantwoorde wijze, het gevoel van luxe bieden. Dat doen we met onze oprechte gastvrijheid, maar ook door het bieden van hoogwaardige voorzieningen. De zwemspa is dan ook goed geïsoleerd. En dankzij de overkapping is het bad ook bij minder goed weer te gebruiken. Het bad is gesloten tussen januari en april.
Uniek aan ons wellnesspark, is dat wij echt begrijpen dat u hecht aan uw privacy. Het bad is daarom, zonder bijkomende kosten, te reserveren voor privégebruik. Zodra wij u welkom heten op De Eikensingel, zullen wij u wijzen op deze mogelijkheid.