De eikensingel home page desktop
De eikensingel Home page mobile

Mest gestelde vragen

1.Heeft elke bungalow een privé jacuzzi?

 

Ja , elke bungalow heeft een privé jacuzzi.

 

2. Mag  je de jacuzzi onbeperkt gebruiken?

 

Ja, de jacuzzi is al gevuld met heerlijk warm water als u aankomt zodat u deze direct kunt gebruiken. Wel zijn er voorwaarden t.a.v het gebruik van de jacuzzi , welke u kunt terug lezen in de welkoms map vd bungalow.

 

3.Voor hoeveel personen zijn de bungalows?

 

Elke bungalow is voor maximaal 4 personen en max 2 baby,s

 

4. Mag je bezoek ontvangen?

 

Nee, het is niet toegestaan bezoekers op het park te ontvangen.Ook niet tegen betaling . Het respecteren vd voorwaarden kan  grote teleurstellingen/problemen  voorkomen.Park De Eikensingel is voor de echte rust zoeker in combinatie met privé wellness.

 

5. Zijn huisdieren toegestaan in de bungalow?

 

Ja, huisdieren zijn van harte welkom in een aantal bungalows  speciaal voor huisdieren. Mits deze vooraf zijn gereserveerd en betaald en de voorwaarden worden gerespecteerd t.a.v de hygiëne regels. Voor huisdieren zijn er speciale bungalows met afgezette tuin en ander meubilair.Max 2 per bungalow.

 

6.Wanneer wordt de waarborg teruggestort ?

 

Bij aankomst vragen wij 100 € waarborg te betalen. Indien de bungalow is achter gelaten volgens alle voorwaarden vd welkoms map (* 3 ) wordt het volledige bedrag v.d  borg uiterlijk 10 dagen na vertrek teruggestort op het door u opgegeven iban nummer . Gebreken, vermissing en of schade  wordt automatisch verrekend met de waarborg.
1. vuil in de container
2. lege vaatwasser/geen vuile vaat
3.bedlinnen afgehaald.

De volledige betaling van het verblijf dient 60 dagen voor aankomst te zijn bijgeschreven onder vermelding van uw factuurnummer.Wij verzenden geen betalingsontvangst.

 

7. Is het zwembad ook privé?

 

De zwemspa is altijd in privé gebruik .De zwemspa kan ter plaatse gereserveerd worden .Dagelijks te gebruiken tussen 10.00/17.00 uur (januari tot half april gesloten)

 

8. Is de sauna privé?

 

De gezamenlijke sauna wordt altijd privé gebruikt.De sauna dient vooraf te worden gereserveerd.

 

9.Is het mogelijk eerder of later in te checken?

 

Nee, het is helaas niet mogelijk eerder in te checken of later uit te checken.We hebben ruim de tijd nodig om alle jacuzzi,s en bungalows weer in orde te maken. (Later inchecken alleen in uitzonderlijke gevallen en op aanvraag.)Later dan 19.00 uur is helaas niet mogelijk.

 

10.Wat is het verschil tussen de luxe bungalow en de standaard?

 

De luxere bungalow heeft o.a een luxere jacuzzi, een kamer met een twee persoons-bed, met een extra tv boven, loungechair, nespresso apparaat tosti apparaat en staafmixer, badkamer met douchecabine met diverse jets en verlichting, en een haardroger.
De standaard bungalow heeft een privé  jacuzzi , twee kamers met twee een persoons-boxspringbedden, tv  beneden en een standaard inventaris en douchecabine etc.

 

11. Wat is de minimale leeftijd om te reserveren?

 

Minimale leeftijd is 21 jaar.Op het park zijn feesten en harde muziek niet toegestaan.Het park is voor de echte rust zoeker in combinatie met privé wellness en mooie natuur.Ontspannende fiets wellness vakantie/wandel wellnessvakantie.

 

12. Wat zijn de openings tijden v.d receptie?

 

Maandag en vrijdag  open van 09.00/10.30 en van  15.00/17.00 uur

 

13. Mag er gerookt worden in de bungalows?

 

Nee , het is niet toegestaan in de bungalows te roken.Buiten onder de veranda,s is geen probleem.

 

14. Is het gebruik van frituurpannen, airfryers etc toegestaan?

 

Nee, het is niet toegestaan in verband met brandgevaar van de houten bungalows om frituurpannen, airfryers of gourmetstellen en dergelijke apparatuur te gebruiken in  en rond de bungalows.Op het park zijn geen barbeque,s aanwezig.

 

Staat uw vraag er niet tussen, neem gerust even contact met ons op.
We helpen u graag : info@de-eikensingel.nl