De eikensingel home page desktop
De eikensingel Home page mobile

Corona maatregelen

Vakantiepark met jacuzzi De Eikensingel

De coronamaatregelen zijn aangescherpt waaronder bewegingen zo veel mogelijk te beperken.

Er zal daarom meer in en om de accommodatie gerecreëerd worden en daar is vakantiepark De Eikensingel de aangewezen plek voor. Ons kleinschalig vakantiepark bestaat uit tien bungalows met een omringde, afgesloten tuin en een eigen privé jacuzzi. Op het park bevindt zich een sauna waar u kosteloos gebruik van kunt maken. U geeft aan wanneer u dit wilt en wij zorgen dat de sauna op de gewenste tijd de juiste temperatuur heeft en voor u privé gereserveerd staat.

In de keuken van de bungalow is alles aanwezig om heerlijk te kokkerellen. Maar heeft u even geen zin,dan kunt u heerlijke maaltijden laten bezorgen door de plaatselijke horeca.

Wilt u er toch even op uit? Vanuit het park loopt u zo het mooie wandelgebied in waar u nauwelijks iemand tegen komt.

Ervaar de rust, ontspanning en de ruimte in en om vakantiepark De Eikensingel.

Ter informatie:

– Wij vragen u de adviezen van RIVM op te volgen en bij klachten thuis te blijven. Samen met u kijken we graag naar een andere datum.

– Het inchecken gebeurt online of buiten op gepaste afstand van 1,5 meter. Bij aankomst kunt u zo uw bungalow in. Natuurlijk kunt u ons altijd telefonisch of per mail bereiken.

– Uiteraard nemen wij de hygiëne maatregelen in acht in het belang van de gezondheid van de gasten. Veiligheid, rust en gezondheid staan voorop.

Zo kunt u toch zorgeloos genieten van een vakantie in eigen land en als gast bij ons verantwoord en veilig recreëren en genieten van uw privacy.