De eikensingel home page desktop
De eikensingel Home page mobile

Vakantiepark De Eikensingel met privé Wellness

Wellness Vakantiepark De Eikensingel

U voelt zich bij de Wellness Vakantiepark Eikensingel direct thuis. De wellness onderscheidt zich door de intieme kleinschaligheid. U hoeft niet op anderen te wachten totdat er een bubbelbad vrij komt. U en uw rust staan hier centraal. Bij uw eigen huisje kunt u genieten van uw schitterende privé jacuzzi voor een ultieme wellnessbeleving!

De jacuzzi heeft een masserende werking. In combinatie met warm water worden uw spieren ontspannen en kunt u heerlijk ontstressen. Een ideale manier om te ontsnappen aan de hectiek op uw werk en de beslommeringen van alledag. Naast de privé jacuzzi, kunt u bij de Eikensingel ook gebruik maken van een verwarmde zwemspa,en een traditionele sauna.  Ook deze faciliteiten dragen bij aan de ontspanning van vermoeide spieren en ze verhogen uw weerstand. Daarbij verbetert de Finse sauna uw bloedcirculatie. Aangezien er slechts tien wellness huisjes op het terrein staan, is ook hier de kans dat u moet wachten om van de wellness-faciliteiten gebruik te kunnen maken minimaal. Daardoor kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de omringende natuur.

Door al deze voordelen die de Eikensingel biedt, is het een ideale plek om in alle rust bij te komen van uw dagelijkse beslommeringen.