De eikensingel home page desktop
De eikensingel Home page mobile

Attracties op de Veluwe

Attractieparken en Dierentuinen

Een dagje naar een attractiepark is bijna altijd een succes.

Vooral wanneer je er nog nooit bent geweest. Als het weer tenminste meezit. Of denk eens aan een dierentuin. Voor kleine en grote kinderen is er van alles te doen. Van grote speeltuinen tot leuke pretparken. Van kinderboerderij tot grote dierenparken. De Veluwe heeft echt heel erg veel te bieden. Je kunt vanuit De Eikensingel alle kanten op. In alle windrichtingen vind je leuke dingen om te doen en te bezoeken.

De meeste attractieparken zijn geopend vanaf het paasweekend tot aan de herfstvakantie.

Het leuke van bugalowpark De Eikensingel is dat er heel veel attracties zijn op maar 15 minuten afstand.

In Apeldoorn zijn er musea,pretparken,natuurlijk apenheul,op zaterdag is er altijd een grote markt waar van alles te koop is.Apeldoorn heeft in het centrum een overdekt winkelcentrum.

In Harderwijk is een kleine gezellige boulevard met leuke terrasjes en geweldige restaurants , zelfs op sterniveau.

Het kleine plaatsje Garderen zijn elke jaar weer de Zandsculpturen met een nieuw thema,hier vind u het vvv in de molen,goede bakkers en slagers en 2 supermarkten en bij de ijstijd kunt u terecht voor het aller lekkerste ijs.

Ook Uddel en Elspeet zijn leuke dorpjes om doorheen te fietsen en even langs de plaatselijke slager te gaan  voor zelfgemaakte specialiteiten .Richting Staverden is een schitterende fietsroute en op kasteel Staverden kunt u een prachtige wandelingen maken en witte pauwen bewonderen

Kootwijk met de bekende en grootste zandverstuiving van west Europa.Hier waan je je echt even in de woestijn.Ook zijn hier losloop gebieden speciaal voor honden.En diverse ruiter en menroutes voor de paardenliefhebbers.

Julianatoren Apeldoorn

www.julianatoren.nl/

De Hoge Veluwe National Park

De Hoge Veluwe National Park

De Apenheul Apeldoorn

De Apenheul Apeldoorn

Dr A Vogel tuinen Elburg

Dr A Vogel tuinen Elburg 

Speelgoedmuseum

Speelgoedmuseum