De eikensingel home page desktop
De eikensingel Home page mobile
trip

Ton J

Rustig , schoon , goed verzorgd , kleinschalig. Mooi rustig kleinschalig park met heel vriendelijke eigenaren , goed geoutilleerde huisjes met prive jacuzzi ; op het terrein ook nog een sauna (prive te bespreken) en een welness-zwembad ; we hebben het er heel erg naar ons zin gehad , beslist voor herhaling vatbaar. We kunnen die welness-park van harte aanbevelen.

trip

JANNMGN

Een kleinschalig vakantiepark met 10 super leuke houten huisjes geschikt voor 4 personen. Boven 2 slaapkamers en badkamer en beneden woonkamer en complete keuken en toilet.
Een eigen prive jacuzzi bij het huisje en van alle gemakken voorzien. Een aanrader zeker gezien de ligging vlakbij diverse attracties.

Hieronder staan vragen die betrekking hebben op hotels, maar het gaat dus om vakantiewoningen in een park

trip

Janette

We kwamen maandag voor het eerst in de eikensingel. We werden vriendelijk ontvangen en we werden naar onze bungalow begeleid. Alles werd uitgelegd. De tuin was afgezet voor mijn 2 chihuahua’s. Ik had van tevoren al wat reviews gelezen. Ik was daarom al voorbereid en we hadden alles meegenomen wat helemaal niet had gehoeven.

trip

Henk-Jan W

Samen met mijn echtgenote en hond een heerlijke week doorgebracht in een luxe huisje van park De Eikensingel. Wat een genot! Super vriendelijke eigenaar die er alles aan doet om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, fijn houten huis van alle gemakken voorzien, incl. tv beneden en boven (zelfs met Netflix), goed uitgeruste keuken en natuurlijk niet te vergeten die fantastische (overdekte) jacuzzi aan het huisje die elke ochtend werd schoongemaakt en waarin we ‘s avonds heerlijk tot rust kwamen na een dagje wandelen in die mooie natuurparken van de Veluwe. Wij komen zeker nog een keertje terug om weer heerlijk tot rust te komen.

trip

Carin

Heerlijk rustig park. Enorm vriendelijk en gastvrij ontvangen en zo is ook de ervaring tijdens het verdere verblijf gebleven. Huisje schoon, knus en alles naar wens aanwezig. Jacuzzi was fantastisch, elke dag gecontroleerd en schoon gemaakt. Omgeving is geweldig er is enorm veel te doen

trip

Anitha

Heerlijke plek om , ook in de winter, een weekje te vertoeven.
Huisjes zijn van alle gemakken voorzien en heel gezellig ingericht.
We hebben het reuze naar ons zin gehad.
We hebben eigenlijk geen minpunten, maar wel wat kleine tips voor de eigenaar.
We miste een schaar in het keukengerei, en in de badkamer een paar haakjes extra zou handig zijn