De eikensingel home page desktop
De eikensingel Home page mobile

Geniet van een geweldige vakantie samen met uw hond in onze speciale hondenbungalows met een omheinde tuin  De Eikensingel heeft speciale Dierenvriendelijke bungalows.

Ook deze zijn voorzien van een jacuzzi met overkapping. Met een standaard ingerichte keuken, huisdiervriendelijk meubilair en een afgezette tuin met gaas.
Terwijl u geniet van de heerlijke warme bubbels, mag uw trouwe viervoeter vrij rond lopen in de tuin. Ook de omgeving leent zich voor prachtige wandelingen of ga eens mountainbiken met de hond of te wel bikejoring.

Losloopgebieden zijn er ook in de buurt, en zo kunt u een sportieve vakantie met wellness combineren. Wilt u graag uw huisdier mee op vakantie, geef dit bij de reservering aan in opmerkingen dan zorgen wij dat u een huisdiervriendelijke bungalow krijgt.

Kosten zijn 12,50 € per dag per hond, max 2 per bungalow.

Geniet van een geweldige vakantie samen met uw hond in onze speciale hondenbungalows met een omheinde tuin  Zin in vakantie en uw hond meenemen?

Dat kan bij ons in De Eikensingel.

Geniet van een geweldige vakantie samen met uw hond in onze speciale hondenbungalows met een omheinde tuin. Bij onze bungalows heeft u de privacy van uw eigen stek en uw hond kan met een gerust hart buiten spelen. Geen omkijken naar en ondertussen geniet u zelf van de heerlijke warme bubbels in uw eigen tuin.

Voor ieder wat wils. Deze bungalows hebben een standaard, ingerichte keuken met huisdiervriendelijk meubilair. En wat te denken van de mooie omgeving.

Vanuit het park maakt u mooie wandelingen in de prachtige natuur die de Veluwe te bieden heeft en uiteraard zijn er losloopgebieden.

Uw hond heeft dan ook echt vakantie.

Gaat u liever fietsen of mountainbiken? De omgeving leent zich uitstekend voor mooie routes met de fiets of mountainbike.
Kortom, De Eikensingel is de ideale plek om op vakantie te gaan samen met uw hond.

Ontdek zelf waarom De Eikensingel zeer geschikt is als vakantiebestemming. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw trouwe viervoeter!
Honden zijn meer dan welkom.

Geef het aan bij uw reservering in de opmerkingen, dan zorgen wij dat u een huisdiervriendelijke bungalow krijgt.

U kunt ook kiezen

Vakantiepark met jacuzzi standaard Bungalow