De eikensingel home page desktop
De eikensingel Home page mobile

Voorwaarden Bungalows:

 

Rust:

Het park is bedoelt voor de echte rust zoekers.
Feesten en partijen zijn niet toegestaan.
De jacuzzi is er om te relaxen zo vaak als u wilt. Vanaf 23.00 uur graag in stilte, om overige gasten niet tot last te zijn.
Ook zijn bezoekers op ons park vanwege de rust en privacy niet toegestaan.

 

Huisdieren:

Heeft u een huisdier mee, deze zijn bij ons van harte welkom. Een aantal v.d bungalows zijn speciaal voor huisdieren met een tuintje wat is afgezet met gaas waar ze heerlijk kunnen vertoeven.
Op het park zelf behoren de honden aangelijnd te zijn.
Uw huisdier dient ter aller tijden vooraf te zijn gereserveerd voor een huisdiervriendelijke bungalow.
(Ingeënt zijn, ontvlooid en ontwormd.)

Tuinmeubilair:

De bungalows hebben allemaal een loungeset met kussens.

Afval:

Alle afval wordt bij ons gescheiden. Glas gaat in de kleine ronde container, papier (gescheurd) in de blauwe container met uitzondering van grote kartonnen dozen, alle plastic in de grijze met oranje deksel en al het overige in de grote container. Allemaal aan het einde van het park.

Jacuzzi :

Voor gebruik v.d jacuzzi en zwembad zijn er diverse voorwaarden ivm hygiëne.Voor gebruik v.d jacuzzi en zwembad zijn er diverse voorwaarden ivm hygiëne. Deze worden meegezonden in de bijlage van uw reservering in het kort aan u uitgelegd bij aankomst en uitgebreid vermeld in de welkoms map in de bungalow. Wij verzoeken deze bij aankomst eerst door te lezen zodat u het gehele verblijf kunt genieten van een fris bad. Gebruik van jacuzzi is onbeperkt, maar na 23.00 uur rekening houden betreft geluidsoverlast voor de overige gasten, dus graag in stilte.

Roken:

Alle bungalows zijn rookvrij.
En allen hebben een veranda aangebouwd, waar wel gerookt mag worden. Frituurpannen, airfryers, gourmetstellen en of fondue pannen zijn niet toegestaan i.v.m met de veiligheid en geuroverlast voor de volgende gasten.

Zwemspa:

Openingstijden tussen 10.00/17.00 uur.De zwemspa is verwarmd en overdekt. Dient vooraf te worden gereserveerd.(liefst uiterlijk 1 uur op voorhand) en gebruikt u altijd privé. Tevens kunt u gebruik maken van de ligstoelen en parasols tijdens de reservering. Tussen eind oktober en half april is de zwemspa gesloten.

Bezoek:

Ondanks dat wij gastvrij zijn, laten wij geen gasten van gasten toe op ons park. Dit vanwege de rust en ook uw eigen veiligheid. Overnachtende bezoekers alleen op aanvraag. De bungalows zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Het gebruik van de bungalow en wellness faciliteiten door meer personen dan is vastgesteld in de huurovereenkomst is niet toegestaan.

Voor vertrek:

Uiterlijk 10.30 uur dient u de woning volgens de voorwaarden achter te laten, om er zeker van te zijn dat de gehele waarborgsom wordt overgeboekt.Dit zal uiterlijk 10 dagen na vertrekdatum worden teruggestort. Bij de receptie kunt u de sleutel weer inleveren en gehuurde kinderbedjes en kinderstoelen weer inleveren. In en Uitchecken is mogelijk tijdens openings tijden van de receptie. Inchecken tussen 15.00 en 17.00 uur. Uitchecken tussen 09.00 en 10.30 uur. Later inchecken alleen op verzoek mogelijk en tot uiterlijk 19.00 uur.

Receptie:

De receptie is beperkt geopend vanwege de kleinschaligheid van het park. Op maandag en vrijdag tijdens in en uit check tijden. Van 09.00 tot 10.30 en 15.00 tot 17.00 uur. Voor informatie, reserveringen, kunt u telefonisch contact opnemen met 0577-465615 indien mogelijk tijdens kantoor tijden.

Betalings voorwaarden

Het volledige bedrag dient uiterlijk 60 dagen voor aankomst volledig te zijn bijgeschreven onder vermelding van ons 8-cijferige factuurnummer. Last minute reserveringen dienen per omgaande te worden voldaan. Zonder betaling kan de reservering komen te vervallen. Bij aankomst vragen wij een waarborgsom van € 100,–. De waarborgsom wordt max. 10 dagen na vertrekdatum teruggestort, mits alles volgens de voorwaarden is achtergelaten. Eventuele schade of vermissing wordt verrekend met de waarborgsom. Er worden geen betalingsbewijzen verstuurd.

De waarborg wordt uiterlijk 10 dagen na vertrek teruggestort. Indien de bungalow is achtergelaten volgens de huurvoorwaarden.

 

Annulerings – voorwaarden

U betaalt 70% van de huurprijs bij annulering langer dan 2 maanden voor aanvangsdatum van de huurperiode. Bij annulering langer dan 1 maand, maar niet langer dan 2 maanden voor aanvangsdatum van de huurperiode, dan betaalt u 100% van de huurprijs.