De eikensingel home page desktop
De eikensingel Home page mobile

Weekendje weg met de baby op de Veluwe

Bungalowpark De Eikensingel is een fantastisch vakantiepark midden op de Veluwe, ideaal voor jonge gezinnen. De bungalows met jacuzzi zijn allemaal overdekt, zodat ook de baby kan genieten in het heerlijke warme water van 37 C.

Alle faciliteiten op het wellnesspark zijn op loopafstand, dus uitermate geschikt voor even een weekendje weg met de baby.Gedurende uw verblijf kunt u onbeperkt van de sauna gebruik maken. Al spelend en spetterend samen met de kleine in de bubbels. En als de kleine slaapt is het samen genieten in uw eigen privé jacuzzi.

Wilt u gebruik maken van de sauna? De sauna is op loopafstand en u neemt gewoon de babyfoon mee.Het is een kwestie van de gewenste tijd aan ons doorgeven en wij zorgen dat de sauna op de juiste tijd de juiste temperatuur heeft. Zo heeft u uw eigen privé sauna samen. Het kleine vakantiepark is rustig gelegen en een mooi gebied om te wandelen of te fietsen. Kortom, bungalowpark De Eikensingel is met de diverse wellness mogelijkheden en de uitgestrekte, mooie omgeving ideaal om een vakantie met baby te boeken. Campingbedjes (excl. dekentje/lakens) zijn te huur voor € 7,50 per verblijf. Deze kunt u vooraf reserveren.

Eventueel hebben wij een kinderstoel die gratis te gebruiken is. Deze kunt u reserveren indien voorradig.