De eikensingel home page desktop
De eikensingel Home page mobile

Weekendje weg met de baby op de Veluwe

Bungalowpark De Eikensingel is een fantastisch vakantiepark midden op de mooie Veluwe wat ideaal is voor jonge gezinnen.
De bungalows met jacuzzi op het terras zijn allemaal overdekt zodat ook de baby kan genieten in het heerlijke warme water van 37 C.
Alle faciliteiten op het wellnesspark zijn op loopafstand, dus uitermate geschikt voor even een weekendje Weekentje weg met de baby.

Er mag onbeperkt gebruik worden gemaakt van de luxe jacuzzi.
Al Spelend en spetterend samen met de kleine in de bubbeltjes en daarna een relaxmoment gezellig samen met partner als de kleine al lekker slaapt.
De combinatie van de frisse buitenlucht en het warme water maakt je heel erg ontspannen waardoor je sneller en dieper kunt slapen.

Ook de sauna is op loopafstand en te gebruiken met een babyfoon.
U hoeft alleen de tijd maar door te geven en wij zorgen dat de sauna op de juiste tijd de juiste temperatuur heeft. Deze wordt speciaal voor u gereserveerd zodat u de sauna privé kunt gebruiken.
Wel of geen badkleding dragen is dan ook een geheel vrije keuze.

Kortom genoeg voordelen op dit kleine vakantiepark met wellness om een vakantie met de baby te boeken. Het park is rustig en ligt in een mooie omgeving om te wandelen met de kleine.
Maar ook om er op uit te trekken met de fiets. En in de buurt valt er altijd iets te beleven.

De rust en natuur in combinatie met de wellness op De Eikensingel is ideaal voor een eerste babyvakantie voor zowel de baby als de ouders om te ontspannen en te relaxen.

Voor de kleine verhuren wij camping bedjes voor 5 € per verblijf.Deze kunt u het beste vooraf reserveren.
Het bedje is altijd exclusief dekentje en exclusief lakentjes.
Ook bieden wij een kinderstoel aan, deze is gratis te gebruiken en kunt u ter plaatse reserveren en ophalen bij de receptie.Indien op voorraad!
Dit scheelt weer ruimte in de kofferbak.