De eikensingel home page desktop
De eikensingel Home page mobile

Vakantie met de hond

Diervriendelijke vakantiepark.

 

Heeft u een hond? Ook die is bij de Eikensingel van harte welkom!

Een (beperkt) aantal van de huisjes is speciaal op honden ingesteld. Hierdoor kunt u bij ons ook een plezierige en ontspannen vakantie met de hond doorbrengen. Dankzij de schitterende natuur die de Eikensingel omringt, is het een ideale plek om uw hond mee te nemen. De omgeving leent zich uitstekend voor lange boswandelingen met uw trouwe viervoeter. Neemt u hem dus vooral mee! Maar u dient de hond wel van te voren te reserveren.Graag vermelden bij opmerkingen.

 

In de buurt vindt u drie prachtige wandelgebieden zoals het Caitwickerzand, het Speulderbos, de Kootwijkse zanverstuiving en de Ermelose heide. Deze zijn bijzonder geschikt honden in los te laten.

Op WWW.DOGGYDATING.NL leest u hier meer over. Kent u meer hondenliefhebbers? Kom dan samen naar de Eikensingel. Uw honden kunnen op bosweides met elkaar spelen en u kunt samen mooie boswandelingen maken. De Veluwe is het wandelgebied bij uitstek voor liefhebbers van flora en fauna. Ook kunt u bij ons fietsen huren en daarmee uw hond uitlaten. Dat is met name geschikt voor honden die veel beweging nodig hebben. Zowel voor u als uw hond is het een heerlijk alternatief om de omringende natuur te verkennen. Zo wordt de vakantie met uw hond zowel een ontspannende als een sportieve belevenis.

Er zijn wel een aantal voorwaarden verbonden aan het meenemen van uw hond. Zo kunt u hem niet alleen achter laten in het huisje, mits u hem in een bench zet of dat u zeker weet dat de hond niks kapot zal maken.. Dit uit voorzorg, want uw hond kan zich gaan vervelen en schade aanrichten. Uiteraard horen de honden vrij te zijn van vlooien en ander ongedierte. Ook verzoeken wij u om ongelukken te voorkomen door uw hond binnen het terrein van de Eikensingel aan te lijnen. Dit is natuurlijk ook wel zo sociaal ten opzichte van andere gasten die misschien minder op honden zijn gesteld. Ten slotte mogen honden om redenen van hygiëne niet op het meubilair en ook niet boven komen. Als de woning vervuild wordt achter gelaten (denk aan hondenharen of vieze luchtjes) zien wij ons genoodzaakt extra schoonmaakkosten te verrekenen met de waarborg.