De eikensingel home page desktop
De eikensingel Home page mobile

Kerstvakantie 2020 vuurwerkvrij

Misschien kent u het wel: de kinderen zijn bang voor het vuurwerk en uw huisdier kruipt het liefst zo ver mogelijk weg.

Wilt u een rustige en vuurwerkvrije jaarwisseling beleven? Proost dan op het nieuwe jaar in een van onze vakantiebungalows zonder gestoord te worden door de harde knallen van het vuurwerk. Lekker dichtbij huis in Nederland!

Weg van de massa en midden in de natuur. Overdag is het heerlijk genieten van de mooie natuur van de Veluwe met de mooie wandelroutes. Bent u een fietsliefhebber? Verken de Veluwe op de fiets.

En na een dag in de buitenlucht is het heerlijk thuiskomen in de sfeervolle vakantiebungalow en optimaal genieten in uw eigen privé jacuzzi. In deze gezellige tijd van het jaar is ons vakantiepark ondergedompeld in sfeervolle kerstverlichting en is het aangenaam vertoeven in alle rust.

De vraag naar vakantieparken waar geen vuurwerk mag worden afgestoken is groot!

Kortom, wilt u kerst, oud en nieuw vieren zonder knallen en angst, maar heerlijk relaxed en ontspannen, boek dan een vakantiebungalow op ons vuurwerkvrije park waar huisdieren meer dan welkom zijn.

Goed om te melden: ons park is vuurwerkvrij, maar het kan voorkomen dat er buiten het park vuurwerk wordt afgestoken. Helaas hebben wij hier geen invloed op.


21-12-2020 / 04-01-2021